Scroll Top

Kauni

Besøk oss for inspirasjon og ekte garnglede

Om Kauni

Den fine kjærlighetshistorien til Kaunis foreldre startet i en liten garnfabrikk der Kaunis mor som ung regnskapsfører og far som ledet fabrikken, møttes. Den kreative Kauni ble kunst- og håndverkslærer som ganske tidlig lærte maskinstrikking fra sin grandtante for å realisere sine strikkeideer raskere.

Selskapet Kauni ble opprettet i 1996 i Dably på øya Fyn, med utmerket sjøutsikt. I de første årene formidlet selskapet estiske håndverksprodukter. Først designet Kauni produkter for ulike strikkeverksteder og tilpasset disse for det danske markedet ved å ta hensyn til kundenes behov og tradisjoner. I 2003 begynte de første strikkere i Kauni og i dag selger de Kaunis strikketøy og garn i mange land i tillegg til Danmark.

Kauni’s design er tidløs og pårvirkes ikke av skiftende trender. Med Kauni’s design kan du glede deg over å eie ett plagg som kan benyttes i mange forskjellige anledninger. Du vil aldri gå lei av Kauni’s design.

Plaggenes holdbarhet hjelper oss å spare råvarene på jorda.

Kauni jobber stadig med det å få våre strikke-kolleksjoner så miljøvennlige som mulig. Fargene som brukes for å farge garn har nesten ingen påvirkning på miljøet. Det jobber stadig for å bli enda bedre.