Scroll Top

Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Lofotstrikk

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Lofotstrikk og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post, f.eks nyhetsbrev, innhentes samtykke når du registrerer deg som bruker på Lofotstrikk.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Nettsideansvarlig:

Lofotstrikk
Bedehusbakken 12
8370 Leknes
Butikksjef: Gro Agnete Berglund
E-post: post@lofotstrikk.no
Telefon: +47 915 72 886

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du har registrerer deg på lofotstrikk.no når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår server er levert av Nettrakett AS og data lagres der. Nettrakett AS har signert en databehandleravtale med Lofotstrikk.

 

Underleverandører

Lofotstrikk benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

 

Vipps

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

 

Google Analytics

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

WooCommerce datakasse

Vi bruker WooCommerce som kasseløsning i vår butikk. Informasjon relatert til din ordre lagres i kundekartoteket.

 

Bring

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Kommunikasjon gjennom e-post

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, o.l. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Lofotstrikk vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@lofotstrikk.no Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger. Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

Facebook 

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.