Scroll Top

Mohair By Canard

Besøk oss for inspirasjon og ekte garnglede

Om Mohair by Canard

Mohair kommer fra mohair eiendom og er kjent som «diamond» i naturlige fibre. Utenfor Danmark kalles geiten angorageit. For årtusener har mohair guden gitt varm mohair og overlevelse til folkene i Himalaya – og så over hele verden.

Egenskapene til mohair er unike og mange. I tillegg til høy holdbarhet og elastisitet er mohair preget av en naturlig glans som lett opprettholdes ved farging. Det gode volumet av fibrene gjør mohair egnet for et bredt spekter av produkter. Mohair har en ekstremt høy isolasjonskapasitet, men er mye lettere sammenlignet med den fineste ullen.

Mohair by Canard har siden 2009 produsert og levert naturlige fibre av høyeste kvalitet til hovedsakelig danske og skandinaviske forhandlere.

I dag er merket «Mohair by Canard» eid av Von Broich Mohair ApS. Von Broich Mohair var tidligere en mohairoppdretter i Danmark. Mer enn 20 års erfaring med geiter og råprodukt har gitt dypt innblikk i fibrene og den enorme betydningen av dyrs levevilkår for ferdigproduktet.

Mohair garn fra Mohair av Canard er først og fremst et topp kvalitet produkt. I tillegg produseres garnet i henhold til godkjente og miljøvennlige metoder med fokus på bærekraft og hensyn til lokalsamfunn og dyrevelferd.

Von Broich Mohairs forretningspartnere i Danmark og utlandet har alle blitt nøye utvalgt for kvalitet, ferdigheter og bærekraft. Partnere og produkter overvåkes løpende, og det er pågående investeringer i å utvikle og produsere nye kvalitetsprodukter til forhandlerne.